idoc åbner afdeling på Sjælland

Den Aalborgensiske ingeniørvirksomhed slår dørene op for deres nye afdeling i Ballerup den 1. december.

idoc har i 2017 oplevet en stigende vækst, vundet en rammeaftale med Forsvaret, og åbner nu en ny afdeling i Ballerup.

”2017 har været et rigtig godt år for idoc, og med den stigende efterspørgsel på vores ydelser er det en naturlig udvikling, at vi udvider til Sjælland”, fortæller Peer Mørk, administrerende direktør for idoc.

”Det er vigtigt for os, at vores samarbejdspartnere, i fælleskab med os, opnår de bedste resultater. Dette kan vi sikre med den nye afdeling. Ved at minimerer afstanden til både de sjællandske produktionsvirksomheder, hvor vi leverer konsulentydelser til flere forskellige projekter, og Forsvarsministeriets materiel- og indkøbsstyrelse, hvor vi har rammeaftalen angående ingeniørarbejde og teknisk support. Kan den nye afdeling mindske kommunikationsvejen, sikre kvaliteten, og imødekomme den stigende efterspørgsel fra produktionsvirksomheder og industrier”, uddyber Peer Mørk.

Den daglig leder af den nye afdeling i Ballerup, bliver Steffen Karlshøj. Steffen er uddannet industritekniker fra MAN B&W samt produktionsteknolog fra UCN, og har siden 2011 arbejdet som projektleder for idoc. Steffen er, med sine snart syv år hos idoc, velkendt hos mange af idocs samarbejdspartnere. Han skal nu lede afdelingen og vil være idocs ansigt udadtil i det sjællandske.

idoc består på nuværende tidspunkt af 50 medarbejdere, hvor de fleste arbejder fra hovedkontoret i Aalborg. Afdelingen, i Ballerup, skal i løbet af 2018 udvides med flere medarbejdere, der kan imødekomme de mange forskellige projekter.

”Vi skal fortsætte med at være fleksible, styrke vilkårene for samarbejde og altid sikre de bedste løsninger, og det kan vi gøre med vores nye afdeling på Sjælland”, fortæller Peer Mørk. ”Vi ser frem til, at udvide medarbejderstaben med den nye afdeling og tage imod nye kompetente profiler”

idoc der blev grundlagt i 2010, da der hos Forsvaret var et behov for teknisk dokumentation af køretøjer i Afghanistan. Siden har idoc leveret opgavespecifikke løsninger til Forsvaret og en række af løsninger til produktionsvirksomheder, der ønsker en specialiseret samarbejdspartner. idoc, der har afdelinger i Aalborg, Polen og nu på Sjælland, modtog for tredje år i træk Børsens Gazelle pris.